Nieuws

Voorlopig géén bijeenkomst bezoekcomité, huisbezoeken

Tot nader orde zal de bijeenkomst van het Bezoekcomité op de eerste maandag van de maand, alsmede de huisbezoeken aan de bejaarden geen doorgang kunnen vinden. Dit in verband met het Corona virus en de voorschriften van het RIVM. Wel houden de bezoekdames en heren...

Lees meer

ALV maandag 9 november gaat NIET door

In verband met de verscherpte COVID-19 maatregelen heeft het bestuur besloten de ALV op maandag 9 november 2020 niet door te laten gaan. Zodra er meer duidelijkheid is over een nieuwe datum voor de ALV worden de leden hierover geïnformeerd.

Lees meer

Aanmelden tijdelijk niet mogelijk

Tot nader orde worden geen nieuwe aanmeldingen geaccepteerd vanwege een maximum aantal geïnteresseerden op de wachtlijst. Zodra hier verandering in komt, dan wordt dit aangegeven op deze website.

Lees meer

Huisbezoeken vinden weer plaats

Maandag 8 juni kwam het Bezoekcomité voor het eerst sinds maart weer bijeen. In kleine groepjes en op afstand konden wij weer een begin maken met onze activiteiten. Onze huisbezoeken aan de bejaarden kunnen weer worden afgelegd, met inachtneming van de richtlijnen van...

Lees meer

Boottocht juni 2020

De jaarlijkse boottocht in juni kan dit jaar helaas niet doorgaan in verband met de coronacrisis.

Lees meer

ALV 4 mei 2020 wordt verplaatst

De geplande ALV op maandag 4 mei wordt verplaatst naar een andere nader te bepalen datum in verband met de corona crisis. Leidend hierbij zijn de richtlijnen van het RIVM. De betrokkenen ontvangen tijdig bericht hierover.

Lees meer